Mari Kapulainen, Rauma, Terapia, Hieronta, Jooga
 

Hieronta on psykofyysistä hoitoa, jossa hoitajan käsillään suorittamalla hoidolla pyritään edistämään tai rauhoittamaan erilaisten kudosten toimintoja.

 

Hot Stone-hieronta

Intialainen päähieronta

 

Hierontaotteet vaikuttavat  ihmiseen kokonaisvaltaisesti ja hierontamenetelmiä valittaessa huomioidaankin aina kokonaisuus, johon vaikuttavat asiakkaan kunto, odotukset sekä elämäntilanne. Tärkeä osa kokonaisvaltaista hoitoa on vuorovaikutus hoitajan kanssa.


Hieronnan tärkein elementti on kosketus

Ihmisen kehityksessä kosketusaisti syntyy ensimmäisenä, jo sikiöaikana, ja se myös säilyy aisteista pisimpään. Kosketuksen välityksellä saadaankin yhteys koko ihmisen historiaan, kehomuistiin. Fysiologiselta kannalta kosketuksella on monia positiivisia vaikutuksia, se vaikuttaa mm. hengitykseen ja verenkiertoon sekä lisää endorfiinien eritystä ja vaikuttaa sitä kautta kipua lievittävästi.

 

Hierontamenetelmät

Eri hierontamenetelmistä käytän klassista hierontaa, osteopaattista mobilisoivaa hierontaa sekä intialaista päähierontaa. Syvempiä jännityksiä hoidan kranio-sakraaliterapialla.


Klassinen hieronta rentouttaa lihaksia, edistää verenkiertoa, parantaa ruoansulatusta ja nopeuttaa kuona-aineiden poistumista.

 

Osteaopaattisella mobilisoivalla hieronnalla pyritään parantamaan nivelten liikkuvuutta kohdistamalla käsittely periartikulaarisiin struktuureihin.

 

Intialaisella päähieronnalla haetaan yleistä rentoutumista, rauhoittumista ja hyvää oloa.

Hieronta, Mari Kapulainen, Rauma.

Kosketuksen välityksellä
saadaan yhteys koko
ihmisen historiaan,
kehomuistiin.

. . .

AIKOJA VOIT VARATA:

Koulutettu hieroja
Mikko Kapulainen
044 266 0001
mikkokapulainen@gmail.com


Fysioterapeutti
Mari Kapulainen
0400 97 8703
marikapulainen (at) gmail.com