Mari Kapulainen, Rauma, Terapia, Hieronta, Jooga
 

JOOGA


Joogaa ja psykofyysisen terapian ryhmiä kauniissa, rauhoittavassa ympäristössä.

Jooga

Lempeää ja hidasta, dynaamista ja virtaavaa, kuuntelevaa ja tutkailevaa, hengittävää ja vapauttavaa, juurevaa ja vakauttavaa.  Joogatuntimme koostuvat näistä elementeistä. Tunnit rakentuvat ryhmän tarpeiden mukaan yhdistellen eri joogatraditioiden oppeja ja ennen kaikkea kuunnellen oman kehomme viisautta. Uskon, että jokaisella meistä on paras joogaopettaja omassa itsessämme.
Joogamme on kurssimuotoista, joka tarkoittaa sitä, että sama ryhmä kokoontuu esim. kerran viikossa joogatunnille tietyn jakson ajan. Kurssin pituus arvioidaan ryhmän mukaan, yleensä se on 8-10 kertaa. Kurssimuotoinen harjoittelu on ryhmäläisen kannalta hyvä, sillä se tukee joogan säännöllistä harrastamista. Ohjaajalle se antaa mahdollisuuden seurata ryhmäläisen yksilöllisiä tarpeita ja edistymistä. Ryhmät ovat pieniä, ohjaus rauhallista ja turvallista, juuri Sinun tarpeitasi kuuntelevaa ja kunnioittavaa.


Erityisryhmien jooga 
Lue lisää erkkajoogasta ►
Läsnäoloa, kehontuntemusta, lempeää liikettä ja hyvää mieltä. Tunnit rakennetaan ryhmän erityistarpeiden ja toiveiden mukaan. Käytössä on apuvälineitä, joiden avulla saadaan joogaharjoitus mahdollisimman turvalliseksi ja sopivaksi jokaiselle ryhmäläiselle. Erityisryhmien tunneilla ohjaajia on kaksi.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset : mikkokapulainen@gmail.com


Miesten jooga

Vahvistavaa, notkistavaa, hengittävää ja helppoa joogaa.

Sopii sekä aloittelijalle että joogan perusteet tuntevalle.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:

 mikkokapulainen@gmail.com


 

Hengähdyksiä

Kehotietoisuutta ja stressinhallintaa psykofyysisen hengitysterapian keinoin.

Löytääksemme rauhallisen, tasapainoisen ja elinvoimaisen olon, meidän tulisi pysähtyä ja antaa aikaa ja tilaa itsellemme.  Hengähdyksiä - ryhmässä on mahdollisuus tähän pysähtymiseen ja hiljentymiseen.  Voimme rauhassa tehdä havaintoja ja tulkintoja itsestämme, sisäistä kokemuksistamme ja tuntemuksistamme.

Ryhmässä ei harjoitella oikeaa hengitystapaa vaan pyritään olemisella ja rauhoittumisella tukemaan ryhmäläisten kykyä havainnoida itseään, tunteitaan, reaktioitaan. Tutkaillaan, miltä tuntuu, kun ollaan vaan. Ihmetellään, miten mielikuvat ja suhde toisiin ihmisiin vaikuttavat hengitykseen. Havainnoidaan omia rajoja ja tilaa, tutustutaan sisäiseen lapseemme. Oppiessamme ymmärtämään omia reaktioitamme saamme samalla keinoja omaan jaksamiseemme ja elämänilon löytämiseen.

Ryhmän koko on 6-8 henkilöä, Harjoituksia tehdään yksin, pareittain ja ryhmässä. Harjoituksen ovat erilaisia hengitys-, rentoutus-, läsnäolo- ja vuorovaikutusharjoituksia. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa 8-10 kertaa.

Tiedustelut : pranayamari@gmail.com

Olet lämpimästi tervetullut joogatunnille!
Löydät meidät myös Facebookista

   
 

Fysioterapia Mari Kapulainen, Rauma.